Yksityistilaisuus

Yksityistilaisuus

Kintauden nuorisoseurantalo Koivikko Räihäntie 35, Kintaus, Suomi

Heinäkuussa maanantaikahvila auki jokaisena maanantaina. Maanantaikahvilassa tarjolla suolaista ja makeaa sekä kahvia, viileitä juomia ja jäätelöitä. Karkkikaappi on myös auki jos makeanhimo iskee.

Kintauden nuorisoseurantalo Koivikko Räihäntie 35, Kintaus, Suomi

Heinäkuussa maanantaikahvila joka viikko. Maanantaikahvilassa tarjolla suolaista ja makeaa sekä kahvia, viileitä juomia ja jäätelöitä. Karkkikaappi on myös auki jos makeanhimo iskee.

Karaoke

Kintauden nuorisoseurantalo Koivikko Räihäntie 35, Kintaus, Suomi

Perjantai karaoket ovat palanneet Matin johdolla. Pääsymaksu 8€. Tervetuloa tanssimaan, laulamaan, nauttimaan kahvion herkuista ja kuuntelemaan kaunista musiikkia.

Kintauden nuorisoseurantalo Koivikko Räihäntie 35, Kintaus, Suomi

Heinäkuussa joka maanantaina. Maanantaikahvilassa tarjolla suolaista ja makeaa sekä kahvia, viileitä juomia ja jäätelöitä. Karkkikaappi on myös auki jos makeanhimo iskee.

Karaoketanssit